Használt lépcsőliftek

Széklift

A székliftek a nehezen mozgó emberek számára megfelelő a szint különbségek leküzdésére. Kis hely igényű, szűkebb helyekre beilleszthető és kényelmes utazást biztosít a párnázott szék kialakítása. Egyenes és kanyarodó lépcsőkhöz, kül- és beltérre egyaránt felszerelhetők.

A széklift kialakítása esztétikus, bármely otthonba illeszkedik a kárpit által. Emellett nem akadályozza a környezetben élőket, mert végpontokon a lábtámasz és az ülőfelület felhajtható, ezért még kisebb helyet foglal pihenő állásban. A végállásokban a szék kifordítható, így könnyebb a ki- és beszállás.

Egyenes lépcsőlift, széklift, használt lépcsőlift beépítés garanciával
Egyenes lépcsőlift, egyenes székliftA mozgássérült személyemelő, másnéven lépcsőlift telepítését elsősorban magánházakhoz ajánljuk. Olyan embereknek ajánlott, akik lépcsőn nehezen, vagy egyáltalán nem képesek közlekedni. A széklift beszerelésével akadálymentesíthető egy ház.

A széklift által növeli a komfort érzetet, mert nem lesz kiszolgáltatott helyzetben a szintkölönbségek leküzdésénél. Mozgáskorlátozott emberek egyedül is tudják használni. Kezelhető távirányítóval és kézi vezérlővel. Akkumulátorral felszerelt, így áramszünet esetén is biztonságosan használható.

Egyedi megoldás felhajló sínvéggel

használt lépcsőlift, másnéven széklift, Angliából garanciával

Ez a weboldal cookie-kat használ azért, hogy a felhasználói élmény a lehető legjobb legyen a weboldalon. Ha szeretné folytatni a böngészést, kérjük fogadja el a cookie szabályzatot.  

Elfogadás