HASZNÁLT LÉPCSŐLIFTEK

Egyenes lépcsőliftek – Acorn típus

A cég több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, termékei a világon a legnépszerűbbek közé tartoznak. Ez a típus egyenes vonalú lépcsőkhöz alkalmazható. A széklift lépcsőre rögzíthető sínen mozog, így a lépcső változatlan formában megmarad. Egyszerű, letisztult formavilágának és pasztellszíneinek köszönhetően ez a széklift bármilyen otthonba illeszkedik. Rendeltetésszerű használat esetén sok évig biztonságos és megbízható szolgáltatást nyújt.

Egyenes lépcsőlift, széklift, használt lépcsőlift beépítés garanciával
Egyenes lépcsőlift, egyenes székliftAz Acorn Lépcsőlift töltése egy transzformátoron keresztül történik Ehhez nem kell mást tennie, mint az otthoni konnektorba kell csatlakoztatni, használója ezáltal nincs áramütés veszélynek kitéve. A lépcsőlift ezen kívül belső akkumulátorral is rendelkezik, így áramszünet esetén is működőképes. A sín hossza maximum 8 méter lehet.

Egyedi megoldás felhajló sínvéggel

használt lépcsőlift, másnéven széklift, Angliából garanciával
egyenes lépcsőlift, egyenes használt széklift

Ára: 370.000 Ft-tólAz ország egész területén vállaljuk székliftek felmérését, beszerelését garanciával, gyors, pontos, tiszta munkavégzéssel.

Eladó megkímélt, jó állapotú, használt lépcsőliftek, raktárról, széles választékban.

Használt lépcsőliftek minősége ugyanolyan, mint egy új széklifté, csupán az árában mutatkozik meg a különbség. Megfizethető megoldást kínálunk az otthona akadálymentesítése érdekében. Így ha többszintes családi házban él és gondot jelent az emeletre való feljutás, nem kell elköltöznie! Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen használt lépcsőlift beszerelést.

egyenes széklift, egyenes lépcsőlift
Egyenes lépcsőlift pihenővel a fordulóbanAz angol Acorn cég a világ piacvezető lépcsőlift gyártója. Az általuk gyártott otthoni használatra kifejlesztett berendezések egyszerű működtetésének és kis helyigényének köszönhetően a legnépszerűbb székliftek. A liftek megfelelnek a mindenkori előírásoknak, így használatuk biztonságos.

használt egyenes Acorn lépcsőlift pihenővel
egyenes lépcsőlift, széklift beépítés

Jöjjön velünk az emeletre Acorn lépcsőlifttel!